top of page

DERROTA DEL C.B. ONDARA EN ALBERIC

El nostre equip no pogué tornar amb la victòria d´Alberic en un partit que, aquesta setmana, si estigué molt competit en tot moment a pesar de contar tan sols amb 8 jugadors degut a les baixes de Javi Mengu, Vicent i Lluis.

Els d´Ondara començaren molt concentrats per a que no tornarà a passar el mateix que la setmana anterior front al Moixent i anotaren amb fluïdesa però els jugadors de l´Alberic també ho feren i gràcies a 5 triples acabaren per davant el primer quart.

El segon quart fou el que pitjor jugaren els nostres, deixaren d´encistellar ( sols 10 punts) i l´Alberic ho aprofità per escapar-se en el marcador fins als 11 punts d´avantatge. A partir d´eixe moment l´Ondara ensenyà tot el que és capaç de fer i amb una gran defensa, dominant el rebot tan ofensiu com defensiu, ràpids contraatacs i un gran Àlex aconseguiren un parcial d´11 -0 que empatà el marcador i deixà als d´Alberic sense idees en atac.

Llàstima que els errors propis degut al cansanci, la falta d´encert des del triple i les descalcificacions per faltes de dos dels nostres jugadors permeté que els d´Alberic aconseguiren una petita renda en l´últim quart que manteniren fins al final del partit i s´emportaren la victòria per 67-60.

El dissabte que ve rebem al nostre pavelló al Genovés i esperem que els nostres jugadors reaccionen i tornen al camí de les victòries. Vos esperem.