top of page

EMOCIONANT VICTÒRIA FRONT EL CB GENOVÉS

El nostre equip tornà al camí de les victòries en un partit molt igualat i competit que sols es pogué decidir al nostre favor en l´última jugada del partit per 59-58.

El partit es presentà com una lluita entre dos formes molt diferents de jugar al bàsquet. Per una banda al Genovés li convenia un ritme pausat i controlat on podien imposar el seu veterà i potent joc interior i per altra banda els d´Ondara volien imposar un ritme de joc més alt amb contraatacs i transicions ràpides que castigaren l´estat físic dels seus oponents. I aquesta baralla d´estils fou el que es donà al llarg de tot l´encontre i l´equip que pogué imposar el seu ritme de joc en cada moment aconseguí traure avantatge al marcador.

Els de Genovés començaren millor i imposaren la seva qualitat aconseguint un avantatge de 10 punts al primer quart. Al segon quart els ondarencs començaren a córrer i fer atacs ràpids que els permeteren trencar les defenses alternants de zona i individual que plantejava constantment el Genovés.

A partir del tercer quart la igualtat en el marcador fou la constant però en tot moment els visitants es mantenien per davant. En aquesta part caldria destacar la defensa de Felip al jugador de més qualitat i desequilibrant del Genovés que permeté que deixaren d´arribar-li balons còmodes.

Finalment s´arribà a l´últim minut del partit amb 3 punts d´avantatge per al Genovés. Els nostres feren dos grans defenses que no deixaren anotar als rivals i en atac anotaren un triple a falta de 28 segons que empatà el partit. Una última bona defensa li donà l´última jugada d´atac als nostres que aconseguiren tirar a cistella a falta de 2 segons. El tir no entrà però provocà una falta que permeté anotar un tir lliure que al cap i a la fi li donà la victòria als ondarencs.

Un gran partit amb un millor final que torna a donar confiança al nostre equip per continuar treballant de la manera que ho està fent.

Una vegada més, des del Club volem agrair a tots els aficionats que animaren des de les grades i esperem que aquest gran ambient es repetisca les pròximes setmanes