top of page

ONDARA 69 TALLERES MESTRE ALBERIC 83

Feia jornades que volíem escriure una crònica com aquesta i, per fi, ho podem fer aquesta setmana.

Gran partit el que pogueren gaudir els aficionats que decidiren passar el dissabte pel pavelló municipal. Bàsquet de gran nivell entre dos equips que es comencen a conèixer molt bé i que ens regalen sempre encontres intensos, igualats i emocionants.

La primera meitat de l´encontre fou per a emmarcar per part del nostre equip. Intensos, concentrats des del primer minut, compartint i movent el baló amb molt de criteri i, ací ve la novetat respecte a jornades anteriors, amb un nivell d´encert extraordinari tant des de la franja de tres com des de prop de l´anella. Fins a 8 triples aconseguiren els ondarencs en aquesta primera meitat.

47 punts anotaren els ondarencs al descans. Els mateixos que portaven anotant al final dels partits els últims 5 encontres. No hi ha res més a comentar.

Tot era perfecte i sols havia un però. Davant teníem un molt bon equip amb una gran facilitat anotadora que no ens deixà escapar-nos en el tanteig de forma clara arribant al descans amb un 47- 40 per als de la Marina.

En el tercer quart tot continuà igualat i els locals manteniren un avantatge de 5 punts al final del període.

Tot estava per decidir en l´últim quart. Els d´Ondara començaren anotant posant-se 7 punts per davant però a partir d´eixe moment es donaren una sèrie de males dedicions en atac dels ondarencs que s´uniren en el temps amb dos triples i dos contraatacs de l´Alberic que capgiraren el marcador donant un avantatge de 8 punts als visitants que sapigueren mantindre fins al final del partit.

Al final una derrota que al contrari del que es pot pensar deixà un bon gust de boca al planter i als aficionats. No pel resultat, clar està, però si pel joc i per la imatge donada que reforça el bon treball que s´està fent als entrenaments i que dona confiança per afrontar els pròxims encontres.

Com sempre, des del club, volem agrair els ànims i el bon ambient que es visqué a la grada i esperem que es repetisca els pròxims partits.