top of page

DERROTA DE L´EQUIP SENIOR FRONT EL C.B. PEGO


El dissabte es jugà la segona jornada de la Lliga Valenciana amb l´enfrontament entre els equips d´Ondara i Pego. El partit arribava marcat per les lesions de Javi i Àlex, dos dels pívots de l´equip, produïdes la setmana anterior en Cocentaina i que no arribaren a recuperar-se a temps.

Des del primer moment el C.B. Pego dominà el joc interior i començà el partit amb un parcial de 13-0. A partir d´eixe moment la defensa dels locals millorà però la falta d´idees i d´encert en atac no deixà opció a la remuntada.

En la segona part el guió continuà semblant, una bona actitud defensiva de l´equip ondarenc als jugadors exteriors pegolins que solucionaven tots els atacs fent arribar el joc als seus jugadors interiors on feien servir la seua alçada i seu bon fer per anotar.

Al final del partit s´arribà amb la victòria pegolina per 52-74 i tan els jugadors com l´entrenador d´Ondara agafaren nota de tot el que passà per a buscar solucions de cara als pròxims partits.

El dimecres 21 el C.B. Ondara es traslladarà fins al Palau San Pere de Benissa on jugarà el tercer partit de la Lliga Valenciana a partir de les 20.30h i on esperem que es retroben amb la victòria.


bottom of page