top of page

EL SENIOR ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA AL PALAU SANT PERE

El dimecres es jugà l´última jornada de la Lliga Valenciana i el nostre equip es desplaçà fins a Benissa amb sols 7 jugadors disponibles i sols un pivot entre ells, cosa a la qual està acostumant-se malauradament. Aquest fet no afectà per a res als nostres jugadors que afrontaren el partit amb la millor de les actituds.

L´enfrontament començà amb una bona defensa dels nostres que no deixava jugar còmodament al Benissa però per contra no eren capaços d´anotar amb fluïdesa i aquesta circumstància deixà al descans un resultat difícil d´explicar, 16- 17 per als ondarencs.

En la segona meitat el paisatge de l´encontre canvià gràcies als consells i decisions del nostre entrenador Bernardo Sanz i els nostres començaren a córrer millor el contraatac i els permeteren anotar moltes cistelles fàcils què, juntament amb l´encert del tir exterior, va possibilitar que els nostres s´escaparen en el marcador fins a 15 punts.

Al començament de l´últim quart l´entrenador del Benissa intentà canviar el ritme del partit plantejant una zona en defensa que deixà al nostre equip 3 minuts sense anotar però una vegada més el tir exterior tornà a ser efectiu i en cap moment es posà en dubte la victòria dels nostres per 32-49.

Cal destacar el bon partit dels 7 jugadors que es desplaçaren a Benissa des de Pere, màxim anotador amb 20 punts, fins a Javi García que dirigí magistralment l´equip durant els 40 minuts sense descans, passant pel debutant Collado i Lluis, Jordi, Felip i Jonathan.

Des de la directiva del C.B. Ondara volem agrair a tots ells el gran compromís demostrat amb l´equip.