top of page

XÀBIA 59- CB ONDARA 44



El CB Ondara no pogué aconseguir la segona victòria consecutiva i caigué a Xàbia de manera clara i llastimosament, molt merescuda.

El nostre equip jugà un dels pitjors partits que li recordem, tant en l´encert a cistella on tingué uns percentatges molt dolents, com, el que és pitjor, en l´actitud en la pista, on en cap moment donaren la sensació de poder guanyar al Xàbia.

Els nostres jugadors començaren molt desconnectats des de l´inici del partit i el Xàbia agafà molta confiança al veure´s ràpidament amb 10 punts d´avantatge en el tanteig. L´Ondara no aconseguia anotar i es quedà en solament 6 punts al finalitzar el primer quart.

L´únic tram destacable per als ondarencs fou a mitjans del segon quart on pujaren el nivell defensiu, furtaren alguns balons i arribaren a posar-se a 3 punts del Xàbia. La imatge de l´equip havia canviat i esperàvem tornar a vore a l´equip seriós i consistent que veiérem front al Genovés, l´Oliva o l´Alcoi però desgraciadament fou un somni.

Al tercer i quart període tornaren les pèrdues de pilotes, les males decisions en atac i la poca consistència defensiva. Tot el contrari que el Xàbia que mogué millor la pilota amb constants penetracions i balons doblats als jugadors exteriors que podien tirar lliurement i es van merèixer guanyar el partit.

Partits com el del passat divendres poden passar al llarg de la temporada però esperem i desitgem que no es repetisquen i segur que els nostres treballaran al llarg de la setmana per a canviar completament la imatge el proper dissabte quan reben al Carcaixent en el nostre pavelló.


bottom of page