top of page

CB ONDARA 76- CARCAIXENT 55

Dissabte passat es tornà a saborejar una victòria al Pavelló Municipal d´Ondara.

Els Ondarencs no volien que es repetirà allò succeït la setmana anterior a Xàbia i començaren molt enxufats el partit amb un encertat Javi García i amb un joc molt ràpid que permeté finalitzar el primer quart 25- 15.

El Carcaixent es presentà amb tan sols 7 jugadors al partit i els nostres presentaren una defensa individual en tot el camp que, poc a poc, anà cansant als seus jugadors

El segon quart estigué més igualat gràcies a la qualitat del base rival que distribuí el baló en molt de criteri i s´arribà al descans 37-29.

La segona part fou molt tranquil.la ja que el cansanci s´apoderà de l´equip rival i els d´Ondara pogueren córrer fàcils contraatacs i tirar en posicions còmodes ja que la defensa rival no arribava a puntejar els tirs.

En definitiva, una victòria treballada des de la defensa que ajuda a millorar la imatge i la confiança de l´equip i que esperem que continue en els pròxims partits per poder mantenir la cinquena posició actual i, qui sap, si poder optar a pujar esglaons en la classificació.