top of page

CB ONDARA 50 - 46 U.P. BÀSQUET GANDIA


Dissabte passat el sènior masculí aconseguí una altra victòria al Pavelló Municipal d´Ondara.

L’equip local començà l’encontre molt “enxufat” amb una defensa casi perfecta i uns contra-atacs constants que provocaren una avantatge de 12 punts en els 4 primers minuts de joc. Ràpides carreres que aprofità Felip, el qual tenia 10 punts només acabar el primer quart de partit.

Gandia continuà treballant dur però els ondarencs mantingueren eixa intensitat en defensa durant el segon quart que mantingué eixa diferencia en el marcador a pesar de la falta d’anotació local.

Després del descans, l’equip local veia cada vegada més complicat anotar i no aconseguí mantindré la gran diferència que tenia front a l’equip rival, que degut a les errades en el tir lliure (menys d’un 50% d’encert) no pogueren apropar-se als ondarencs. Així i tot, i a diferència d’altres partits, la falta d’anotació no va fer que el nostre sènior fluixejara en defensa i es mantingué en tot moment la intensitat.

Finalment, estem convençuts que ha sigut una victòria treballada des de la defensa gracies als entrenaments de les dues setmanes (on la intensitat ha anat en augment) i això ha ajudat a mantindré eixa ratxa de victòries que esperem que es repetisca el pròxim diumenge contra l’Algemesí (actualment segon classificat).


bottom of page