top of page

CB ALCOI 54- CB ONDARA 45

Inesperada i dolorosa derrota la que protagonitzà el CB Ondara front al cuer del grup.

Al bàsquet es pot jugar bé, compartir el baló, aconseguir bones situacions de tir però si al final la pilota no entra per la cistella la resta no serveix per a res i això és just el que els passà als nostres jugadors el passat dissabte.

El partit començà de cara per al nostre equip al llarg dels dos primers quarts. Dominant el rebot defensiu amb Àlex i Mengu, corrent al contraatac amb Felip i Jordi i amb bons triples de Javi García.

La defensa també funcionava, alternant la defensa individual amb una zona 2-3 que els jugadors d´Alcoi no aconseguien superar i el partit transcorria amb avantatges de 8 i 10 punts en un partit relativament còmode i controlat.

A la segona part el paisatge canvià. El joc en atac dels ondarencs continuava fluid i les posicions de tir eren còmodes però cap dels nostres jugadors estigué encertat. Cada tir errat afonava un poc més la dèbil confiança dels de la Marina i, a més, els Alcoians descobriren com atacar la nostra zona i la seua confiança anà creixent en cada atac.

Al final, derrota per 54-45 en una molt roïn segona part en la qual, els ondarencs sols anotaren uns pírrics 13 punts. Insuficents per a guanyar a cap equip.