top of page

C.D. SAN PEDRO MOIXENT A 70 - 49 CB ONDARA

El passat diumenge l’equip ondarenc es desplaçà fins la localitat de Moixent per a disputar el partit front a un dels equips més fort de la categoria.

El partit es plantejava complicat des d’un principi degut principalment a la important baixa de jugadors de l’equip ondarenc. No obstant, l’encontre començà de manera igualada amb bons atacs i bones defenses per part dels dos equips arribant al final del primer quart amb una avantatja de tan sols un punt per als locals.

A partir del segon quart, els de Moixent foren durs en defensa i començaren a augmentar l’avantatja sobre els ondarencs. Però, no fou fins el tercer quart on el partit es va trencar aconseguint una diferencia de 20 punts per als de Moixent que aconseguiren mantenir fins el final del partit , arribant al marcador final de 70-49.

A pesar de la derrota, cal destacar el bon joc que tingué el nostre equip, amb una bona circulació de baló i creant bones opcions de tir. Amb açò, agarrem forces per afrontar el pròxim partit, on després de dues setmanes jugant fora de casa, tindrà lloc en el pavelló d’Ondara i esperem que torne el ambient aconseguit dels últims encontres per a animar als nostres!