top of page

GENOVÉS PREFERENT 64 CB ONDARA 45

El dissabte els jugadors del CB Ondara es desplaçaren fins Vilanova de Castelló o Castelló de la Ribera, no ens quedà del tot clar, per a jugar el partit front el Genovés Preferent .

El partit començà amb una fatalitat, ja que als primers minuts de partit Sergio López es lesionà el turmell i ja no pogué participar en tot el partit i esperem que no es perda moltes jornades.

Respecte a allò estrictament esportiu, els de Genovés començaren molt forts i aconseguiren posar-se ràpidament per davant . Al llarg del segon quart intentàrem alternar la defensa individual amb una zona 2-3 que malauradament no tingué l´efecte esperat. Els jugadors del Genovés mogueren molt bé el baló i estigueren molt encertats des de la línia de 6.25 (si, no ens hem enganyat, era de 6.25m.) i arribàren al descans amb un avantatge de 21 punts i el partit pràcticament resolt.

Al descans, els nostres estigueren parlant amb Bernardo Sanz al capdavant que havíem fet un viatge molt llarg com per a no gaudir de jugar a bàsquet i amb eixa actitud sortirem a la pista al tercer i quart període. A divertir-nos sense pensar en el resultat i no ens anà del tot malament. Aconseguírem que l´avantatge no s´ampliara i disputàrem una segona part molt igualada.

Cal destacar entre els jugadors del CB Ondara el bon partit que realitzà el nostre base Javi García que hagué de disputar 39 minuts de partit sense poder descansar pràcticament per la lesió de Sergio López i estigué a un gran nivell físic i d´encert, tant en la direcció com en l´anotació, en tot moment.

A partir d´ara el nostre equip s´enfrontarà de manera consecutiva al Xàbia, Carcaixent i Pego. Tres partits importantíssims contra rivals directes que marcaran la nostra posició final en aquest primer any en categoria Preferent. Esperem i desitgem que les victòries acaben arribant i assegurem la permanència el més prompte possible.