top of page

MOMPO-ÒPTICA CB OLIVA 44- 57 AQUARICA CB.ONDARA

En aquesta última jornada, el nostre equip sènior havia d’enfrontar-se al MOMPO-ÒPTICA CB OLIVA, un equip que l’any passat va perdre els dos partits contra els nostres i del qual s’esperava un nivell similar enguany. L’equip començà amb Sergio, Guri, Lluís, Vik i Alex com a titulars i veure quin era el joc del rival. Finalitzarem el primer quart amb 1 falta d’equip i, encara que els atacs eres prou fluïds, la falta d’encert provocava certa igualtat en el marcador amb unes xifres de 16 a 12. El segon quart començà amb eixa mateixa falta d’encert i els nostres estigueren 4 minuts sense anotar cap tir i ja en el minut 4 s’aconseguí un parcial de 0 a 12 que feia que els ondarencs s’adelantaren en el marcador i finalitzaven la primera part del partit amb un 23 a 26.

En el descans es corregiren certs aspectes tàctics que no estaven eixint i es tenia clar que el tercer quart era el que determinaria el partit, i així va ser. Només comença, els visitants fan un parcial de 0 a 6 i es col·loquen amb 10 punts de diferència. A partir d’ahí es reflexaren cistelles alternades per amb dos equips que mantingueren la diferència en el marcador fins al final del partit (44 a 57).

Excel·lent partit dels nostres que guanyaren els parcials de tots els quarts menys del primer amb bon joc i molt bona defensa. Les anotacions de l’equip foren les següents:

Edu (5), Sergio (8), Alex (11), Guri (0), Jaume (7), Vicent (9), Lluís (5) i Vik (12).