top of page

SÈNIOR MASCULÍ: CBM BENIFAIÓ ROQUETTE 52 – 57 C.B. ONDARA-AQUARICA

El passat dissabte l’equip sènior masculí es desplaçà fins la localitat de Benifaió per a disputar la quarta jornada de la lliga. El partit es plantejava complicat degut al desconeixement del equip rival, no obstant els nostres eixiren amb moltes ganes de jugar i endur-se la victoria cap a casa.

La primera part, l’equip local començà amb atacs molt forts i agressius de cara a cistella degut al potent físic que mostraren, però al segon quart els d’Ondara estigueren molt encertats de cara a cistella, destacant el alt encert de Alex, arribant a fer una parcial de 10-23 arribant al descans amb un marcador de 29 – 34 per als nostres.

En la segona part, destacar la intensitat defensiva mostrada per els nostres jugadors que aconseguiren neutralitzar als millor jugadors del equip local, que junt amb un bon atac basat en contraatacs i jocs dinàmic i ràpid aconseguiren endur-se la victòria amb un resultat final de 52 – 57.

Anotacions: Edu (0), Sergi (4), Jordi (6), Joan Carles (2), Javi (10), Alex (13), Guri (1), Jaume (2), Vicent (2), Lluis (2) i Vic (15).