top of page

C.B Algemesi 76 - 43 C.B Ondara

En aquesta jornada, els nostres es desplaçaren fins a Algemesí per a intentar competir-los i endur-se els dos puntets cap a casa a pesar de les 4 baixes que arrastren. El partit començà igualat amb cistelles per part dels dos equips. Els locals aconseguien anotar amb més facilitat que als ondarencs ja que els tirs exteriors dels nostres no entraven amb massa fluidesa. Al final de la primera part el resultat era de 34 a 24. Després daquest descans, no va haver manera de recuperar en el marcador i el partit es va decantar per les protestes als àrbitres i això perjudicava al conjunt visitant. El resultat final va ser de 76 a 43 degut al poc encert en l'últim quart del partit (tan sols 6 punts).

Per últim felicitar al membre de l'equip juvenil de l'escola, Pau Sivera, que va debutar amb el primer equip. Llàstima que no començara en victoria la seua trajectòria amb el sènior, però de segur que guanyarà molts més partits en el futur. Anotacions: Ricard (-), Edu (5), Sergi (3), Jordi (0), Joan Carles (7), Javi (-), Alex (13), Guri (1), Jaume (11), Vicent (3), Lluis (-), Vic (-) i Pau (0).