top of page

TALLERES MESTRE ALBERIC 84 - 51 C.B.ONDARA-AQUARICA

El partit començava bé per als visitants amb un parcial de 0 a 7 gràcies a fàcils cistelles de Joan Carles, que estava encertat amb el tir exterior. Els locals no aconseguíen anotar i els nostres estaven fent un bon treball amb els rebots. En el minut 7 de partit els d'Alberic empataren el partit a 11 amb un triple i començaren a complicar-li la feina als visitants. Els ondarencs patiren el tipus de paviment ja que s'esvarava molt i això dificultava la pujada del baló, provocant nombroses pèrdues. Els rivals saben d'eixa desventatja dels equips visitants i presionaren 2 contra 1 aconseguin així anotar amb fàcilitat després de furtar els balons. D'aquesta manera, al finalitzar el segon quart, els nostres reberen un parcial de 19 a 5 provocant una gran desventatja en el marcador.

El tercer quart començava amb uns altres aires i fins al minut 3, els locals no anotaren cap cistella aconseguint un parcial de 0 a 6 per als d'Ondara. Degut a açò, els d'Alberic tornaren a pressionar i aquesta vegada aconseguint molts rebots ofensius, finalitzant el quart 61 a 29. L'últim quart va estar més igualat amb un parcial de 23 a 22 i els nostres disfrutaren del bon joc que estaven fent ja més preocupats de jugar bé que del marcador i a poc a poc anaren sumant cistelles en el casiller.

És notaren molt les baixes que últimament està sofrint l'equip i els d'Ondara tenen una mala ratxa que esperem pare després del pont ja que tindran temps de descansar i recuperar efectius. Agraïr els dos reforços dels juvenils Eric i Kevin que debutaren amb el senior amb uns excel·lents resultats i moltes ganes. Kevin seria el primer junior en estrenar-se amb els nostres amb una fabulosa cistella en el minut 5 del tercer quart. Anotacions: Edu (4), Joan Carles (17), Alex (10), Guri (2), Jaume (5), Vicent (6), Kevin (7) i Eric (0)