top of page

C.B OLIVA 52-58 C.B ONDARA

Interessantíssima jornada del nostre sènior masculí que jugava en casa el passat diumenge contra l'Oliva. Els nostres ja tenen la permanència casi assegurada i han recuperat als membres de la plantilla.

Encara que el resultat final va ser favorable als nostres, va estar un partit molt igualat, on els olivencs anaren per davant en el marcador fins a l’últim quart, defenent en zona 2-3 tot el partit. A l'inici de l'encontre, els locals no finalitzaven les cistelles fàcils després de realitzar un bon joc i acabar amb un passe baix de l'anella i això els rivals ho aprofitaren amb bons parcials a favor. La fluïdesa de baló en el joc interior de l’ofensiva local estava afectada per una defensa molt tancada on arribaren moments en els que els 5 jugadors visitants estaven en un peu dins de la zona. En el segon quart els ondarencs entraren en joc, millorant els tirs de triple i els contra-atacs, amb el qual igualaren el marcador arribant al descans 31 a 33.

Després del descans, els visitants tornaren a apretar en atac amb algunes anotacions fàcils des dels 4 metres amb un 0 a 7 de parcial. Per sort, els ondarencs espavilaren i anotaren un parcial de 13 a 2 per a finalitzar el quart amb el resultat a favor per dos punts. En els últims deu minuts, el joc s’omplí de faltes i tirs lliures per part d'ambdós equips que afavorí als d’ondara per l’encert en les cistelles i perquè cada falta del rival estava propiciada per un excel·lent moviment de baló en les accions ofensives dels ondarencs acompanyades d'unes bones defenses. Els olivencs no s'acostaren més en el marcador i el conjunt ondarenc aconseguia així la victòria i una sisena plaça en la classificació.

Anotacions: Sergio (14), Joan Carles (4), Javi (16), Alex (7), Guri (0), Jaume (8), Vicent (0), Lluís (6) i Kevin (0).