top of page

N.B. ALZIRA 56 - 51 C.B.ONDARA-AQUARICA

En aquesta ocasió els ondarencs no pogueren emportar-se la victòria degut al mal inici de partit que els arrastrà a la remuntada durant tot l'encontre.

L'equip local començava molt fort el partit amb bones defenses i recuperacions de baló sumat a cistelles encertades amb més o menys sort, mentre que els nostres tenien pressa per a atacar i molta ansietat en el joc. Això provocà un 22 a 6 en el primer quart. A partir d'ahí el joc es relaxà i els locals deixaren d'anotar amb tanta facilitat. Els d'Ondara, més tranquils, començaren a jugar amb passes i excel·lents atacs d'1C1 que reduïren la diferència tan gran que s'havia produït arribant al descans 34 a 21. El tercer quart també mantenia la mateixa dinàmica, els d'Alzira no aconseguien anotar punts i els nostres, amb més facilitats que a l'inici de l'encontre, guanyaven el parcial del quart per a iniciar l'últim 41 a 32.

En els darrers 7 minuts d'encontre els locals havien anotat 3 cistelles consecutives però el conjunt ondarenc respongué i arribà així a col·locar-se 52 a 49. Amb tan sols 3 minuts per jugar-se, els locals encertaren dues cistelles consecutives que sentenciaven l'encontre i els donava la victòria però no el basquetaveratge individual que els dona l'avantatge als ondarencs en la classificació en cas d'empat a punts. Una llàstima haver perdut aquest partit ja que hi havien moltes possibilitats de guanyar-lo però les baixes dels d'Ondara i el mal joc en l'inici de l'encontre provocaren la derrota que els deixa sèptims. Anotacions: Kevin (0), Javi (12), Alex (16), Guri (5), Jaume (3), Vicent (0) i Lluís (15)