top of page

CB ONDARA AQUARICA 65 - 47 ROQUETTE BENIFAIÓ B

Merescuda victòria del nostre equip contra un Benifaió marcat per les absències dels seus components del A que no viatgen en els partits que juguen fora de casa.

Els locals començaren amb dificultats anotadores ja que el rival començà amb una zona 2 - 3 tancada, dificultant així les anotacions interiors i afavorint els tirs exteriors, que encara que els nostres jugadors tiraven pràcticament assoles, no aconseguien encistellar. D'eixa manera arribàvem al final del primer quart 8 a 12. Poques anotacions per als nostres que erraren molt i sols aconseguiren 8 punts en aquest quart, la meitat dels quals eren e contra-atac.

En el segon quart les coses canviaren per al conjunt local: primer modificaren la defensa i es posaren en zona 2 - 3, ja que el rival també tenia dificultats anotadores des de l'exterior; després ajustaren les posicions en atac per a crear més espais i moure més ràpidament el baló, creant desajustos defensius . Així s’aconseguia un parcial de quart de 22 a 9 i un marcador al descans de 30 a 21.

En el tercer quart es mantingueren les defenses zonals d’ambdós equips i això afavoria als ondarencs que seguien anotant en cada minut de joc. S'ajustaren un poc millor les defenses per a que el jugadors número 46 del Benifaió no anotara amb facilitat des de la línia de tres punts ja que portava 3 de 4 (5 de 6 en el total del partit).

Anul·lant el poc joc interior i les errades d'anotació del conjunt de Benifaió, s'augmentà la diferència fins a 18 punts en el marcador al final de l'encontre, donant la victòria al conjunt ondarenc que estan fregant la permanència en la categoria per segon any.