top of page

UPB GANDIA 74 - 45 C.B.ONDARA-AQUARICA

Dificil encontre el del senior masculí el jugat el passat diumenge en la localitat de Gandia. Actualment, aquest equip és el líder de la classificació i no ha perdut cap partit en casa. A pesar que els nostres competiren i guanyaren en l'anada que es jugà en Ondara, aquesta volta els nostres no van tindre tanta sort contra un equip tan físic.

El conjunt morat estava format per jugadors molt físics que superaven en altura a casi tots els jugadors de l'Ondara. Esta diferència decantà al conjunt ondarenc per començar i mantindre tot el temps possible una defensa en zona 2 - 3 per a intentar dificultar el joc interior del rival i els rebots defensius.

El partit començà malament per als d'Ondara ja que tenien dificultats d'anotació i els rivals arribaven a les anotacions de 2 i 3 punts amb facilitats. Així, quedaven els 6 primers minuts de joc amb un parcial de 13 a 3 per als de la Safor. Poc a poc els ondarencs entraven en el joc i anaven reduint diferències quedant així un final de quart de 22 a 11 després de tres triples seguits del jugador 8 del Gandia.

Després d'aquestes anotacions exteriors, es decidí passar a defensa individual i evitar els triples, però el conjunt local continuava avassalant amb el joc interior, molt complicat de parar i augmentaren la diferència fins a arribar al descans 42 a 23.

Tornant a la zona després del període de descans, el partit continuà amb la mateixa dinàmica i els ondarencs manteniren els parcials d'anotacions: 1r quart 22 a 11, 2n quart 20 a 12, 3r quart 17 a 11 i 4t quart 15 a 11.

A pesar de la millora en la defensa, era complicat sumar punts i encistellar inclus en de baix l'anella. Així i tot, va ser un gran partit en actitut per part dels ondarencs on no baixaren els braços en ningun moment del partit i es manteniren ferms als atacs rivals.