top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 10 (lliga regular) CB ONDARA 69 – 62 CB JOVENTUT XÀBIA.

El dimecres 5 d’octubre, el Bàsquet Ondara va disputar el partit de la jornada 10, contra un dels tres equips de la Marina Alta. A priori es presentava com un partit igualat, amb una important baixa en el joc interior de cada equip. Als d’Ondara s’afegeix la baixa de Joshua, en procés de recuperació. Es recupera a Lluís per al partit, i torna a jugar Pablo, amb el reforç del junior Sergi G.

L’eixida és molt bona, amb 2 cistelles senzilles de Jaume, per part dels locals, molt encertats en atac, encara que a un ritme defensiu baixet. Els visitants mostraven indecisions després d’haver estat algunes setmanes sense jugar. Així el resultat del primer quart marca un avantatge local de 10 punts, cal assenyalar tres cistelles en el quart per part de Sergi L. i altres 3 d’Eric.

Les rotacions no li funcionen bé, en aquesta ocasió, a l’Ondara i simultàniament el Xàbia comença a incrementar la pressió defensiva, defenent de forma efectiva les línies de passe i dificultant la rotació del baló per als locals. Es busquen solucions individuals per part dels jugadors locals i únicament s’aconsegueixen 9 punts. Entre altres coses es fallen 5 tirs lliures. I partit obert al descans 32 a 27 per als locals.

En la segona part el Xàbia continua amb la intensitat defensiva i juga els seus millors minuts del partit. Fins i tot aconsegueixen un avantatge de 5 punts en el marcador. A partir d’eixe moment canvia la intensitat defensiva, i de la ma de Sergi L. i de J. Mengu, s’aconsegueix estabilitzar el joc i que l’equip complique l’atac visitant.

En el darrer quart, amb tan sols un punt per dalt el conjunt de Xàbia, el treball defensiu dels d’Ondara canvia la dinàmica del partit, a això s’afegeix l’encert de Javi G. amb 5 punts consecutius, i ni l’esgotament de J. Mengu ni l’exclusió d’Eric, pareix afectar als locals tenint importants minuts de Lluís jugant de segon pivot. Sergi L. i Javi G. no fallen als tirs lliures i es confirma la cinquena victòria per part del C.B. Ondara.

L’equip esta treballant molt bé i únicament cal incorporar les 2 baixes i que Pablo tinga continuïtat als entrenaments i entre en la dinàmica del l’equip.

CB ONDARA AQUARICA 69 vs C.B. JOVENTUT XABIA 62.

Sergi (15 p.), Jaume (9 p.), Mengu (7 p.), Lluís, Eric (12 p.), Javi (18 p.), Guri (5 p.), Sergio G., Kevin (3 p.), Pablo.