top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 11 (lliga regular) CB CAUDETE 38 – 52 CB ONDARA.

El dissabte de vesprada el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Caudete, equip de la província d’Albacete per a enfrontar-se a un dels darrers classificats del grup C de Preferent. Alguns jugadors es van distraure i van arribar a pista 10 minuts abans del partit. Amb eixes condicions va començar el partit, i es va tardar a advertir que el millor jugador local, necessitava una atenció especial, i així ho va acreditar fent els 10 primers punts del seu equip. Primer temps mort de l’Ondara per a corregir una desavantatjada de 8 a 2. Als pocs minuts es va accidentar el millor jugador local i una millor defensa dels visitants va servir per a arribar al descans amb un marcador de 8 punts per dalt, especialment per l’aportació d’un Javi G. molt disminuït físicament però que va mostrar la seua qualitat en 2 triples consecutius. Després de canviar impressions al descans, l’equip va eixir molt més intens en defensa, i es va aconseguir un avantatge de 20 punts, que es va mantindre quasi tot el partit, excepte els darrers minuts en el que els locals van optar per jugar al límit del reglament i així van aconseguir descentrar a algun jugador de l’Ondara, i retallar alguns punts encara que no va perillar la victòria. Objectiu aconseguit en una victòria sense cap brillantor, i amb un joc desllavassat que esperem que amb la propera incorporació dels accidentats Javi, Alex i Joshua, faça que l’Ondara torne a la senda competitiva que serà important per a tractar de disputar els partits als primers classificats així com mostrar un bon joc a l’afició ondarenca. Bons minuts en defensa dels 7 jugadors amb més participació, lluita en els rebots i poc més.