top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 12 (lliga regular) CB ONDARA 56 – 39 CB MARTINEZ VALLS.

El dissabte 22 de desembre a l’horari habitual de les 19.15 h va tindre lloc el partit tanca la competició sènior de l’Ondara de 2018. Vam rebre la visita del Martinez Valls d’Ontinyent que venia de guanyar al Teulada, després d’anotar-los 87 punts, si bé és cert que els companys de la Marina Alta únicament es van desplaçar amb 5 jugadors. Es per això que semblava que anàvem a veure un partit disputat, contra els joves jugadors d’Ontinyent. Era el primer partit amb que vam tornar a comptar amb la presencia d’Alex després de la lesió i això, va augmentar la confiança de l’equip, i així va començar el partit, amb una defensa fortíssima dels jugadors d’Ondara, i amb un Jaume especialment inspirat en atac, que va servir per a rebentar el partit, fixant un parcial de 15 a 0, per als locals. De poc va servir el temps mort dels visitants. El segon temps va estar més igualat, i tant les rotacions locals com les defenses alternats dels visitants, van fer que l’avantatge anés reduint-se, fins a un preocupant 23 a 18, el que implicava una retallada de 10 punts, però 7 punts consecutius dels d’Ondara van fer que el marcador s’establira al descans 32 a 19 punts. Al vestidor es va parlar que no hi havia que baixar la intensitat defensiva, i que havia que lluitar per una victòria molt important per a consolidar-se entre els primers de la lliga.

El partit va continuar amb la mateixa dinàmica, i els visitants ja no van aconseguir retallar més el marcador, i jugadors que no van estar especialment inspirats en atac, com Javi i com Guri, sí que van mantindre un intensa defensa en el segon temps, i els pivots veterans de l’equip van anar sumant punts. A partir d’ací els ondarencs no van veure que perillara la victòria en cap moment. En el tram final, cal assenyalar l’aportació defensiva de Lluís i l’anotació de Kevin, qui poc a poc va acostumant-se a una lliga molt diferent de la junior de la temporada passada.

Acabem el 2018, classificats en cinquè lloc i com la millor defensa de la lliga, ara venen dates de descans per agafar força per a la segon part de la lliga, i procurar millorar el joc d’atac. Joshua s’incorporarà als entrenaments després de superar la lesió i servirà per a sumar més efectius als entrenaments. Al finalitzar el partit el club amb l’ajuda de pares i mares d’alumnes de l’escola van obsequiar una “picadeta” als socis i simpatitzants, en la que vam poder intercanviar impressions.

CB ONDARA AQUARICA 56 vs C.B. MARTINEZ VALLS ONTINYENT 39.

Sergi (5 p.), Jaume (11 p.), Lluís (6 p.), Alex (10 p.), Eric (2 p.), Javi (5 p.), Guri, Kevin (5 p.), Pablo (2 p.), Mengu (9 p.).


bottom of page