top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 13 (lliga regular) CB ALBERIC 91 – 61 CB ONDARA.

El diumenge de vesprada el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Alberic, per tal d’enfrontar-se al sisè classificat del grup C de Preferent. L’equip presentava algunes baixes rellevants, entre ells Alex, Sergi L. Joshua i Pablo. Per tal motiu ens va acompanyar el jove Sergi G., sempre amb ganes d’aprendre i col·laborar amb l’equip. El partit va començar igualat, amb una aportació impressionant de Javi G. (5 cistelles consecutives de les quals 3 triples en el primer quart). Gràcies a eixa capacitat anotadora ens vam poder resistir a les escomeses d’un Alberic, que presentava jugadors amb molta envergadura especialment un pivot alt i un aler alt. Eixa diferencia d’altura es va tractar de compensar alternant la defensa en zona i la individual però els locals estaven igualment molt encertats amb 5 triples a la primera part.

8 punts per baix al descans i el propòsit de continuar disputant el partit al segon temps. Però el tercer quart va ser un complet desastre per part d’Ondara. Es va acusar l’estat de J. Mengu després d’un bac molt fort, però va ser el no saber respondre a una pressió en tota la pista, i la poca intensitat defensiva d’alguns jugadors, desconcentració i a l’absència d’ajudes. En atac Javi G. es va frustrar al no poder ni rebre el baló i Lluís no va poder entrar en joc penalitzat per la rigorositat arbitral cap a ell. Es va insistir en la zona 2-3 per a compensar l’altura del rival, però va ser descoordinada i poc intensa. Així l’Ondara va jugar el pitjor quart de la temporada i en res es va semblar al millor equip defensiu de la lliga fins eixe moment.

En el quart final, l’Ondara va reaccionar amb amor propi, i incrementant les prestacions defensives i la millora de l’atac. Contundent derrota, i ara amb un mal calendari toca treballar per a tornar a la senda de la intensitat i solidaritat defensiva com a valor principal de l’Ondara en l’actual temporada.