top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 14 (lliga regular) NB ALZIRA 71 – 49 CB ONDARA.

El dissabte de vesprada el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Alzira, per tal d’enfrontar-se al tercer classificat del grup C de Preferent. L’equip tornava a presentar moltes baixes , entre ells J. Mengu, Jaume, Joshua i Pablo. Per altra banda Sergi acompanya a l’equip per a provar-se, però amb poques expectatives de jugar. Per tal motiu ens va acompanyar el jove Sergi G., a qui vam recollir a Oliva després de jugar amb els seus companys de l’equip junior. El partit va començar amb una forta pressió defensiva dels locals, que acompanyaven el seu joc defensiu amb una ràpida circulació del baló fins aconseguir bones penetracions i bons tirs. Com quasi sempre va ser un inspirat Javi G. qui va anotar les primeres cistelles dels d’Ondara, que junt a 1 triple de Guri, va fer que el partit no es trencara ja en el primer quart.

Els locals pensaven que amb els jugadors de la banqueta aconseguirien mantindre el domini en el marcador, però un altre moment de inspiració de Javi que va clavar 2 triples i els primers minuts de Sergi L. que es va retrobar amb bones sensacions i va donar criteri a l’atac visitant. Tot això i una gran defensa va fer que s’igualés el partit i que arribarem al marcador amb 2 punts per dalt.

En la segona part els locals van tornar a posar a jugar els titulars i el partit poc a poc es va tornar favorable als d’Alzira, Sergi L. va abandonar la pista, Javi G. va tornar a descansar al ser el jugador de camp amb més minuts, i la defensa d’Ondara va baixar les seues prestacions. Es va perdre el quart per 11 punts. Pitjor per als interessos de l’Ondara va ser el darrer quart en el que Eric i Lluís, van ser expulsats per faltes i l’equip va baixar els braços, i van acceptar la derrota. Amb pocs efectius, arbitres desafortunats i que van penalitzar l’equip visitant, i l’evident superioritat de l’Alzira, van fer que la victòria de la primera volta resultés incansable. En quant als jugadors desitgem que Alex puga tornar a les seues prestacions després de la lesió i un procés gripal, i que Lluís ajuste el seu joc a les exigències arbitrals, per tal que puga entrar en joc i sumar per als propers partits.

Una lliga que s’ha posat molt interessant, amb els rivals de la Marina Alta, per baix de la classificació però a una única victòria, amb la intenció de superar-nos, cosa que l’equip tractarà d’evitar. Dissabte que ve rebrem el líder i no serà gens fàcil.

CB Alzira 71 – CB Ondara 49.

Javi G. (17 p.), Lluís, Guri (5 p.), Kevin (4 p.), Alex (4 p.), Eric (8 p.), Sergi G. (4 p.), Sergi L. (7 p.).


bottom of page