top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 15 (lliga regular) CB ONDARA 59 – 69 NOU BASQUET PATERNA

El dissabte 26 de gener a l’horari habitual de les 19.15 h va tindre lloc el partit que obrí la segona volta dins de casa. Vam rebre la visita del líder Paterna, que venia de perdre dins de casa contra el Teulada. El començament del partit va ser molt bo per als d’Ondara amb un joc coral en el que van destacar Lluís i Javi G. anotant i ben dirigits per Sergi L. que tornava a jugar de titular després d’entrenar, encara que disminuït físicament, el divendres. A final del quart els visitants van començar a apretar en defensa dificultant la rotació del baló i complicant la pujada d’aquest, i van anticipar el que serien el segon i tercer quart, mitjançant un parcial 0 a 7 del minut 8 del primer temps al 4 del segon. Precisament l’exquisita defensa visitant així com l’aprofitament de les pèrdues de baló van fer que els de Paterna reafirmaren la seua condició de líders. S’arriba al descans amb un avantatge de 4 punts per als visitants, i unes bones prestacions defensives de l’Ondara, així com un atac ordenat i estructurat els primers minuts. Preocupant resultaven les 3 faltes de Lluís i Javi Mengu, que estaven defenent bé, les dificultats per entrar en joc per part d’Alex i la fatiga i falta de ritme de competició de Sergi L. Jugadors com Joshua van notar la complicació de jugar al reincorporar-se a l’equip

Amb una distancia considerable de 16 punts per baix del marcador va començar el darrer quart, en la que els germans Signes van entrar simultàniament en el joc interior. Encara que han fet bons partits en la temporada, especialment Eric, van comprovar l’exigència de la categoria sènior preferent en la que els equips punters penalitzen sense contemplacions, frustrats pel joc es van equivocar en una jugada concreta i ara toca reflexionar per a futur, i recordar que son un puntal important per al futur de l’equip. Els dos Javis van mostrar orgull i van assenyalar el bon camí, en els darrers minuts del darrer quart , i junt a la intensitat de Lluís, igualment ben acompanyats per Josep i Jaume, van poder reduir el marcador fins els 10 punts de desavantatge final.

Per als propers partits toca mantindre’s units, treballar col·lectivament, i junt a algunes correccions tècniques que deurà introduir l’entrenador, afrontar el proper calendari que es mostra molt interessant. Assenyalar la benvinguda presència de Pablo a la banqueta i únicament queda desitjar que Sergi L. puga superar els seus problemes físics.

CB ONDARA AQUARICA 59 vs C.B. N.B. Paterna 69.

Sergi , Javi (27 p.), Lluís (9 p.), Alex (2 p.), Eric (3 p.), Jaume (1 p.) ,Guri, Josep (5 p.), Kevin (2 p.), Joshua, Mengu (10 p.).