top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 16 (lliga regular) CB OLIVA 49 – 55 CB ONDARA.

El dissabte de vesprada el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Oliva, per tal d’enfrontar-se al darrer classificat del grup C de Preferent. L’equip per primera vegada en la temporada no presentava cap baixa, encara que algun jugador com Sergi L. no es trobava en les millors condicions físiques, entrenant eixa setmana únicament el dia anterior.

El partit va començar en la línia de joc característica e la temporada, una bona defensa i una anotació continguda, els locals estaven desacerats i semblava que els d’Ondara podrien distanciar-se del marcador, amb relativa facilitat. Per contra en el segon quart els locals van augmentar les seues prestacions amb bons percentatges de tir, i l’Ondara va reduir la intensitat defensiva, (cal assenyalar que excloent a Javi G., que va sumar 5 faltes, la resta de jugadors va fer únicament 8 faltes entre els 11 jugadors ), però anotant en atac els mateixos punts, altra vegada 17. Al mig temps un avantatge de 13 punts mostrava una comoditat en el marcador, que semblava que podia augmentar, atenent el propòsit de buscar una anotació important.

En canvi va succeir el contrari, els tirs precipitats prescindint de l’elaboració de les jugades, coincidint amb la mala execució de les jugades, es va combinar en una permissivitat arbitral, unes males prestacions defensives i uns grans percentatges anotadors dels d’Oliva. Al poc de temps els locals van advertir que podien guanyar el primer partit de la lliga, i van començar a jugar amb molta fe en les seues possibilitats i encistellant contínuament, per contra la por de perdre un partit a priori fàcil, i uns atacs rutinaris dels d’Ondara van complicar el partit per als visitants.

Des de la banqueta es van fer unes modificacions tàctiques, prescindint de les jugades pretenent alliberar als jugadors, i buscant obrir el camp i augmentar els espais per a les penetracions. Faltant 5 minuts Ondara perdia de 3 punts, però els jugadors en pista van apretar en defensa tot el que van poder i mitjançant uns atacs finals encertats de Jaume i Eric, van poder assegurar una victòria que semblava en primer moment fàcil i que va costar assegurar.

Ara s’enceta un període de reflexió en el que convindrà pensar i actuar col·lectivament, i buscar el millor joc per tal de tornar a trobar les bones sensacions que darrerament han abandonat a l’equip. Destacar el bon partit d’Alex, amb uns minuts d’intensitat i un joc vertical en atac.

Dissabte que ve rebrem el Teulada i a priori serà un partit molt atractiu per als aficionats.

CB Oliva 49 – CB Ondara 55.

Sergi G. (3 p.), Lluís (4 p.), Guri (3 p.), Eric (10 p.), Alex (12 p.), Kevin, Javi G. (9 p.), Joshua (2 p.), J. Mengu (4 p.), Pablo, Josep, Jaume (8 p.).


bottom of page