top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 17 (lliga regular) CB ONDARA 60 – 68 SÉNIOR TEULADA.

El dissabte 9 de febrer el Bàsquet Ondara va disputar el partit contra el Teulada Sènior. A priori es presentava com un partit amb una lleuger avantatge per als visitants atenent que havien guanyat al Paterna en el seu darrer partir i en canvi els d’Ondara havien patit molt per a guanyar al colista. En relació al partit de la primera volta, els de Teulada venien amb el pivot Vicent Coello, una vegada recuperat dels seus problemes físics. El primer quart va acabar igualat amb únicament 3 punts d’avantatge per als de Teulada.

Al segon quart la dupla interior de Teulada, va continuar anotant amb continuïtat, afegint l’encert amb 3 triples. La defensa d’Ondara era poc intensa, i l’anotació prou irregular, es prenien decisions i tirs individuals, oblidant el joc col·lectiu. Al descans, avantatge de 9 punts per al Teulada.

Després del descans Ondara va canviar radicalment, va augmentar la pressió defensiva, i els jugadors exteriors van interpretar un joc més agressiu i ràpid, i el marcador va canviar i fins i tot es va superar al Teulada per 2 punts.

Després de l’esforç de l’Ondara en el tercer quart, va començar el darrer període amb un avantatge d’1 punt per al Teulada, i ahí l’aportació del pivot teuladí Vicent va ser contundent, amb 4 cistelles consecutives, incloent dos triples. Van tornar els visitants a distanciar-se en el marcador. Una última reacció de l’Ondara, va coincidir amb la incorporació d’un quintet de jugadors exteriors, i una pressió a tot el camp, i es van apropar a 7 punts en 2 ocasions. Però a l’equip local el va penalitzar entrar en bonus de faltes ben prompte i 4 tirs lliures i una altre triple dels visitants van sentenciar el marcador, en el que únicament va quedar com a noticia positiva el haver guanyat els d’Ondara el basquetaveratge, entre els dos equips.

CB ONDARA AQUARICA 60 vs SENIORS TEULADA 68.

Sergi (15 p.), Javi G. (12 p.), Jaume (14 p.), Alex (8 p.), Eric (7 p.), J. Mengu ,Guri , Kevin, Lluís (2 p.), Joshua (2 p.), Pablo i Josep.


bottom of page