top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 19 (lliga regular) CB ALDAIA 71 – 50 CB ONDARA.

El dissabte de vesprada el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Aldaia, per tal d’enfrontar-se a un dels millors equips de la lliga però que s’ha despenjat del grup que es juga l’ascens de categoria. L’Ondara venia de descansar la jornada anterior, i amb males sensacions perquè l’equip no acaba de jugar amb fluïdesa i intensitat defensiva. El partit comença amb un parcial 10 a 2 que confirma, que les prestacions defensives d’Ondara son molt febles. Un altre partit a tractar de remuntar. Desencert en el tir exterior i tendència al joc individual, desatenent el treball dels entrenaments. Temps mort i propòsit de millorar l’atac, el que s’aconsegueix lleugerament, però sense corregir les debilitats defensives.

Comença el segon quart amb 11 punts per baix, i amb rotacions entrant jugadors des de la banqueta. Es produeix una millora tant defensiva com ofensiva i Ondara s’aprofita de les rotacions de l’equip local, per tal d’apropar-se al marcador. Destaquen en l’aportació ofensiva del quart, Pablo i Kevin.

Ens anem al descans amb 6 punts per baix, i amb possibilitats de disputar el partit. En el començament de la segona part, Aldaia posa a pista els seus millors jugadors, i Ondara, planteja una caixa i un marcatge individual per tal de contrarestar el millor tirador local, i per a compensar la diferencia d’envergadura i físic favorable als locals. Poc a poc Aldaia s’aprofita d’una defensa poc treballada i en la que s’emmascaren les responsabilitats individuals. S’ha frenat l’aportació ofensiva del tirador local però per contra les penetracions des de fora cap a dins dels jugadors d’Aldaia, continuen trencant l’oposició defensiva d’Ondara.

Comença el darrer quart amb 10 punts per baix. Es busca retallar l’avantatge amb una pressió zonal després de cistella, però la falta de sincronització no fa més que afavorir la confusió i la frustració dels jugadors d’Ondara. Els últims minuts del partit es baixen els braços, es reparteixen minuts per als joves jugadors d’Ondara, i a la fi es perd per 21 punts. Poques faltes personals per als jugadors d’Ondara que evidencia la poca intensitat defensiva i problemes en el joc d’atac, amb un desencert desesperant, en els tirs i un joc poc fluït amb una ralentització de la circulació del baló en atac. La conjunció entre els joves jugadors i els més veterans ha desaparegut i caldrà reflexionar i treballar dur per a acometre la resta de la temporada.

El proper partit serà diumenge a les 17.00 h. a casa contra el Benifaió i a priori serà un partit molt atractiu per als aficionats.