top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 20 (lliga regular) CB ONDARA-AQUARICA 62 – 67 CB BENIFAIÓ.

Ondara tornava a jugar en casa amb la única absència de Lluís, en un partit contra el Benifaió que venia de disputar-li la pròrroga al poderós Teulada l’anterior setmana i amb els dubtes que podien esperar-se després del mal partit a Aldaia, i de jugar per baix de les nostres possibilitats les darreres setmanes.

El partit comença igualat, amb una reduïda presencia de jugadors visitants, però considerant que es tracta d’un club amb prestigi i cantera, no semblava que seria un partit senzill.

Concentració defensiva per part d’Ondara i les habituals prestacions ofensives destacant l’aportació de Kevin que va eixir de titular arribem 2 baix a la fi del primer quart. Continuant amb les rotacions l’Ondara es frena en atac, i despistes defensius en algunes marques individuals fan que els de Benifaió, ens facen 4 triples, i vagen al descans amb un avantatge d’11 punts. Un desencert general en el tir, ens penalitza i ens complica el partit.

Al descans es demana més agressivitat tant defensiva com en relació a les penetracions d’atac, i culmina la remuntada superant el marcador per 45 a 43. La remuntada ha sigut possible especialment per la pressió defensiva, però a canvi els arbitres ens han penalitzat per faltes i l’encert, en eixe moment del Benifaió, anotant 5 tirs lliures consecutius, fa que es tornen a distanciar en 5 punts al finalitzar el tercer quart.

Comença el darrer quart i encara que no es distancien els visitant, el màxim al que ens podem apropar és a 3 punts. Després de les 5 personals de Javi i Jaume, sumat a l’esgotament d’Alex i Sergi, es propicia que no es puga culminar la remuntada.

Ondara ha lluitat en tot moment, s’han millorat les prestacions del darrer partit i els joves de l’equip van millorant i adaptant-se a la categoria preferent. Anotació coral i bones prestacions d’Alex en la segona part del partit. Els veterans procuraran ajudar-los i com no pot ser d’una altra manera l’equip lluitarà tots els partits que queden per a aconseguir sumar alguna altra victòria.

Resultat final 62 a 67 a favor del Benifaio Roquette.

Sergi L.(9 p.), Josep, Javi (13 p.), Kevin (8 p.), Alex (12 p.), Jaume (5 p.), Eric (10 p.), Guri, Pablo (2 p.), Joshua (2 p.).


bottom of page