top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 21 (lliga regular) CB SUECA 70 – 64 CB ONDARA.

El dissabte 9 de març el Bàsquet Ondara es va desplaçar a Sueca per a jugar contra un equip que va per darrere eN la classificació i al que se li podia guanyar per a eixir de la dinàmica negativa.

El partit va començar amb una forta defensa dels locals i un desencert en l’atac per als visitants. Falta de concentració en algunes marques, cosa que va veure el dorsal local 17, anotant 3 cistelles consecutives. Parcial de 9 a 2, que implicava apretar en defensa i tractar d’estar més encertats en atac. No va canviar la dinàmica de l’equip, i ens vam quedar amb 10 punts, per 16 dels locals.

Canvis per al segon quart, i l’equip va millorar les seues prestacions defensives, i ofensives, amb un final de quart espectacular, fotuts per l’àrbitre que ens va adjudicar una falta inexistent, i després de dos tirs lliures , marcador de 25 a 32 per a Ondara, que havia culminat la remuntada i superat al Sueca. Sabor agredolç al descans per la remuntada i pel fastigueig de la darrera jugada de la primera part.

Comença el tercer quart, i els locals comencen a defensar en zona 2 a 3, alternant alguna individual, que s’ataca de manera improvisada per part d’Ondara, caiguda de braços en defensa per alguns jugadors, i únicament l’anotació de Javi ens permet mantindre el marcador. El dorsal 17 local torna fer 2 cistelles consecutives, penalitzant qualsevol distracció o manca d’atenció.

S’ha perdut l’avantatge en el marcador, i en el darrer quart males sensacions defensives de l’Ondara, que li dona moltes facilitats a un Sueca que manté un joc més intens. Els 9 punts d’Ondara, son contrarestats per 15 dels locals. I en eixe moment dona un pas endavant Guri, jugant els seus millors minuts de la temporada, amb una forta defensa i 2 triples consecutius, i ens posem a 2 punts. Ací s’acaben les possibilitats d’aconseguir la victòria, s’ataca mal la defensa zonal del Sueca, i la lesió de Jaume tampoc ajuda, Sembla que els locals han sigut més intensos i solidaris, i merescuda victòria per a ells. Pròxima setmana ens visita el poderós Algemesí, i si alguns jugadors no es posen el mono de feina, serà un passeig triomfal per als visitants. La perspectiva bona es que a casa, sempre es lluita més que fora, desitgem que siga així i posar en dificultats al segon classificat.

Resultat final CB Sueca 70 vs Ondara 64.

Sergi L. (10 p.), Josep (2 p.), Kevin (3 p.), Lluís (5 p.) ,Alex (5 p.), Javi (18 p.), Eric (9 p.), Joshua, Guri (10 p.), Jaume (2 p.), Pablo.