top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 22 (lliga regular) CB ONDARA 65 – 77 CB ALGEMESÍ.

Ondara tornava a jugar casa amb les absència de Sergi L., Josep i Joshua, i amb Jaume disminuït físicament per una lesió. Tampoc Pablo havia pogut entrenar el dia anterior, reservant-se per al partit. A canvi comptàvem amb el junior Sergi Garcia, que ens ha ajudat tota la temporada. L`Algemesí està instal·lat en la segona plaça i és candidat a pujar de categoria, venint de guanyar al Teulada.

Els visitants van lluir el seu potencial ofensiu, i qualsevol despiste es traduïa en cistella. Per part d’Ondara, la connexió entre Javi i Eric, ben acompanyats per Lluís, ens va permetre mantindre’ns en el partit. L’equip no va saber buscar a Alex, i va rebre pocs balons en el primer quart.

En el segon quart van començar les rotacions, i els que van entrar en pista ho van fer bé en atac, però en defensa no van poder contindre els encertats jugadors visitants, qui van fer tres triples en el quart, i aprofitaven qualsevol error per a anotar. Lluís entrava al rebot i aconseguia anotar i Alex va començar a rebre balons i a sumar punts. Al descans 12 punts per baix, però bones sensacions i aportació positiva de tots els jugadors.

Vam eixir amb els titulars inicials, únicament substituint Kevin a Eric. La defensa de l’Ondara, es va tornar a ajustar igualant els millors moments defensius de la temporada, la qual cosa permetia eixir amb ràpides transicions , i en estàtic bones penetracions cap a dins i doblant balons anotar amb facilitat. Es va reduir el marcador amb un 54 a 55, que permetia poder disputar el partit al final del tercer quart.

En el darrer quart l’Algemesí va posar els millors jugadors a pista, i va introduir una zona 3-2, la qual començarem atacant bé, però després, la combinació de precipitació, el cansament, l’encert visitant, i una permissibilitat arbitral en la forta defensa visitant, va fer que als darrers minuts se n’anaren en el marcador. No es va atacar amb serenitat, ni va circular el baló, i a la fi es va imposar l’equip que és favorit per a ascendir. Destacar algunes jugades sorprenents de Javi, l’aportació dels joves i el rebot dels jugadors d’Ondara, liderats en eixe aspecte per Alex. Jaume va poder jugar i sumar, presentant problemes físics; i a la fi emocionant partit oferit a l’afició local, que una altra vegada ens va acompanyar.

Resultat final 65 a 77 a favor del CB Algemesí.

Lluís(8 p.), Jaume (6 p.), Javi (17 p.), Eric (14 p.), Alex (12 p.), Kevin (3 p.), Guri (3 p.), Sergi G., Pablo (2 p.).