top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 24 (lliga regular) CB ONDARA 65 – 54 CB CAUDETE.

Ondara tornava a jugar casa amb algunes absències de Sergi L., Guri i Kevin, i no trobant-se Javi amb les millors condicions. Tornàvem a comptar amb el junior Sergi Garcia, qui sempre ajuda a l’equip en moments de necessitat.

El Caudete, ocupava una de les darreres posicions de la classificació però venia d’obtindre un resultat ajustat contra el Teulada, i havent guanyat a l’Alberic setmanes abans.

El començament del partit va ser dolent per a l’Ondara, bones opcions de tir però amb molt de desencert, únicament al final del quart vam poder aconseguir alguna cistella que no ens va distanciar del marcador, especialment pel desencert dels visitants en el tir lliure, fallant-ne 6.

Així comença el segon quart amb 3 punts per baix. Coincidint amb certes rotacions dels visitants i una forta defensa local, l’Ondara comença a anotar amb regularitat, i entre Eric, Jaume, Javi i Lluis, sumen 20 punts en el quart i deixen als visitants en 2 punts. Sembla que el partit està encarrilat, però la qualitat de 2 jugadors visitants desaconsella relaxar-se.

Resultat al descans 29 a 14. Comença la segona part i els visitants plantegen una defensa zonal, però no presenta massa dificultats, s’estabilitza el marcador, i van passant els minuts, aconseguint els visitants reduïr el marcador en 1 punt únicament, en tot el quart. Al darrer quart amb el partit mig perdut comencen els 2 jugadors més destacats del Caudete a monopolitzar l’atac i a jugar-se tots els tirs, amb molt d’encert, i després d’un parcial de 13 a 0 visitant, comença el nerviosisme a afectar als jugadors d’Ondara, es posen a 3 punts els visitants, 55 a 52, i sembla que perilla el partit. En aquest moment Ondara decideix fer una zona 2-3, amb el propòsit de tancar el pas a les penetracions dels jugadors més encertats, i junt a un triple providencial de Javi, fa que l’equip visitant no puga concloure la remuntada.

Destacar que son molts els jugadors que sumen punts i entre d’altres 4 jugadors locals superen els 10 punts. S’aconsegueix la primera de les 4 victòries que s’han plantejat com a objectiu final de temporada, i el resultat serà 65 a 54 a favor del CB Ondara.

Josep ( 2 p.), Jaume ( 11 p. ), Lluís ( 5 p. ), Joshua , Alex ( 13 p. ) , Javi ( 14 p. ) , Sergi G. ( 4 p. ), Pablo ( 4 p. ). Eric ( 12 p. ).