top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 25 (lliga regular) CB ONTINYENT 70 – 61 CB ONDARA

El dissabte de vesprada el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Ontinyent, per tal d’enfrontar-se a un dels equips que jugava per a mantindre la categoria de preferent. L’Ondara venia de guanyar al Caudete, la setmana anterior, però la lliga ha demostrat la diferencia per als d’Ondara al jugar dins o fora de casa. L’equip es troba molt més còmode com a local, i els arbitratges solen ser mes imparcials o encertats i lluny de la complicitat que mostren els àrbitres valencians amb les banquetes valencianes.

Tot i tindre en consideració l’argumentació anterior, el que va quedar evident, és que l’Ontinyent va eixir amb més intensitat i energia que els d’Ondara, així van atacar amb més ordre, encert i aplicant els seus sistemes el que els permetia tirar amb més espai, a banda de dominar el rebot. Que si “rombo”, que si “tal”, a més van plantejar una pressió que ens va fer perdre molts balons. Tot i això Ondara es va mantindre en el marcador i únicament va cedir 3 punts al primer quart. El segon quart va ser molt igualat i amb una meritòria cistella de Javi en el darrer segon va fer que ens anàrem al descans 3 punts per baix.

Un mal començament de la segona part, amb un parcial de més de 13 punts va acabar per allunyar els locals en el marcador; tant Lluís descentrat per haver comés 4 faltes a la primera part com Pablo, qui va ser titular en reconeixement pel seu compromís de la segona volta, però a qui li costa adaptar-se a la intensitat de preferent, va fer que l’equip deixés de sumar punts i permetera deixar escapar als locals. Va començar el darrer quart amb 12 punts per baix i la sensació que era complexe remuntar i únicament un canvi de defensa individual a zona de l’Ondara, que ens va protegir del continu càstig per part dels àrbitres i una fase anotadora de Javi, incloent 2 triples, va fer que ens aproparem al marcador. Ens vam posar a 7 punts però la precipitació de les accions i els errors individuals, ens van condemnar altra vegada a una derrota, que ha sigut la tònica en els partits de fora de casa.

A destacar la tornada a les pistes de Kevin, l’evident classe de Javi, i bons minuts de Guri, qui va mantindre la calma pujant el baló, que no era senzill per la bona pressió local i per sobreposar-se als primers errors. Ara toca preparar-se per al partit contra Xàbia, que determinarà quin equip supera a l’altre en la classificació.

Els desencerts arbitrals queden de manifest en una tècnica fantasma que se li va pitar a l’entrenador d’Ondara, que era un desproposit tant gran que es fa quedar en l’acta, com a segona tècnica sense cap efecte, probablement per una mica de vergonya de la dupla àrbitres i taula.

CB Ontinyent 70 – CB Ondara 61.

Javi ( 21 p. ), Lluís ( 2 p. ) , Pablo, Eric ( 13 p. ), Alex ( 8 p. ) , Kevin ( 8 p. ), Joshua, Guri ( 4 p. ), Jaume ( 5 p. ).


bottom of page