top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 23 (lliga regular) CB JOVENTUT XÀBIA 69 – 63 CB ONDARA.

El divendres 12 d’abril el C.B. Ondara sènior es va desplaçar a Xàbia per tal de jugar un partit aplaçat en el que els dos equips es jugaven superar-se en la classificació. La sensació és que es tractava d’un partit incòmode, programat a deshora i en una de les pistes transversals. Únicament es comptava amb la baixa de Joshua, i tornava a formar part de l’equip Sergi López, després d’uns partits en els que no havia participat.

El començament va ser mol bo per als d’Ondara, en un quart quasi perfecte en atac, amb 4 triples ( tres d’ells de la mà d’Alex ), i deixant en 7 punts als locals, que van jugar eixe quart rematadament mal.

Es van canviar les tornes al segon quart, i les prestacions de l’Ondara van baixar dràsticament, acumulació d’errors, inseguretat en atac i feblesa en defensa. Simultàniament la intensitat dels de Xàbia, va anar pujant considerablement, i amb una zona 2-3, van desactivar el joc visitant. Així i tot al descans 3 punts per dalt aprofitant els primers minuts del partit.

Ondara va eixir bé a la segona part però la combinació de prestacions d’atac del capità dels de Xàbia i de l’entrenador que va jugar, van aconseguir un parcial de 10 a 0, que va fer que la iniciativa i el ritme del joc el marcaren els locals.

Entrem en l’últim quart en 4 punts d’avantatge pels locals, defensa forta dels de Xàbia, i permissibilitat arbitral, en un partit en el que menys faltes es va pitar a l’equip rival de l’Ondara de tota la temporada.

Ondara va plantar cara en aquest quart, però els de Xàbia van estar encertats en el tir exterior, amb 2 triples, en moments importants i encara que el partit es va disputar fins els darrers segons, l’equip es va comportar com tota la temporada, es a dir baixes prestacions com a visitants, i únicament en el primer partit de lliga fora, es va veure un Ondara valent i lluitador. Alguns jugadors joves es van mostrar molt insegurs, i altres com Jaume i Josep, per baix de les seues prestacions. Tampoc l’entrenador va encertar en les rotacions, per tal de que l’equip mantinguera les seues prestacions. Així i tot, minuts per a tots i acumulació d’experiència per als joves.

CB Joventut Bonapata Xabia 69 – CB Ondara 63.

Guri, Lluís (11 p.), Josep (2 p.), Eric (13 p.), Alex (14 p.), Kevin (6 p.), Javi (11 p.), Pablo, Sergi L. (4 p.), Jaume (2 p.).