top of page

SÈNIOR MASCULÍ Jornada 26 (lliga regular) CB ONDARA 67 – 62 CB ALBERIC

El dissabte 13 d’abril el C.B. Ondara sènior va jugar el darrer partit de lliga a casa contra l’Alberic, equip que ens havia superat en la primera volta per 30 punts de distancia, i que es jugava el cinquè lloc de la classificació en disputa amb el Teulada.

Ondara va eixir amb un quintet inèdit, amb 2 bases, i amb una defensa zonal 2-3, que li va donar bon resultat, ben dirigits per Sergi L., acabant el quart amb les prestacions habituals dins de casa: anotació moderada i gran defensa. El segon quart van ser superats pels visitants, especialment perquè Ondara no va saber córrer el contraatac ni finalitzar les transicions i va haver una acumulació d’errades. Per contra es va mantenir una bona defensa, i alguns dels jugadors visitants van demostrar bona mà en el tir exterior. El jugar sense un base pur que portara el control ens va penalitzar. Al descans empat a 25 i predomini del joc defensiu.

En la segona part es va afegir Javi, qui venia d’entrenar a les joves en un partit a Elx. Els dos equips van augmentar les prestacions ofensives finalitzant el tercer quart amb 2 triples consecutius de l’Ondara. Els visitants amb una combinació de joves amb molta qualitat i veterans amb bons percentatges, es van mantindre en el partit en tot moment esperant algun error local , i així es va entrar en els últims minuts en un marcador de 61 a 59 molt emocionant. Ací Ondara va saber jugar en tranquil·litat, i coincidint amb la pressió dels visitants, les faltes personals van ser aprofitades pels jugadors locals que van anotar des de el tir lliure 6 punts consecutius sense cap error. Un triple en els últims segons va posar als visitants a 1 punt, però Ondara va jugar amb criteri els darrers moments del partit i va aconseguir una important victòria que fa justícia amb el treball de tota la temporada. Magnifica direcció de Sergi L. i la feina important però poc lluidora d’Alex, així com els habituals punts d’Eric van arrodonir una victòria amb la important participació dels 11 jugadors.

CB Ondara 67 – CB. Alberic 62.

Guri (5 p.), Lluís, Sergi L. (10 p.), Eric (16 p.), Alex (10 p.), Kevin (7 p.), Javi (9 p.), Pablo (3 p.), Joshua, Josep, Jaume (7 p.).


bottom of page